Στα πλυντήρια αυτοεξυπηρέτησης easywash Self Service Laundry ακολουθώντας 5 απλά βήματα, πλένετε και στεγνώνετε μόνοι σας εύκολα σε λιγότερο από 1 ώρα, ρούχα, παπλώματα, κουβέρτες, ιματισμό ακόμα και τη μάσκα προσώπου.

  1. Στα πλυντήρια self service, επιλέγετε ποιο επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων θα χρησιμοποιήσετε
  2. Στα πλυντήρια για το κοινό υπάρχει αυτόματος πωλητής απορρυπαντικού, σε περίπτωση που δεν έχετε μαζί σας απορρυπαντικό.
  3. Υπάρχουν οδηγίες χρήσης με τα βήματα για να ξεκινήσει η πλύση, οι οποίες βρίσκονται πάνω στα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με κερματοδέκτη και στον τοίχο του καταστήματος.
  4. Μετά το τέλος της πλύσης, μεταφέρετε τα ρούχα ή τον ιματισμό σας με τις λεκάνες σε ένα από τα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων με κερματοδέκτη.
  5. Πάνω στα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων με κερματοδέκτη και στον τοίχο του καταστήματος υπάρχουν όλες οι απαραίτητες οδηγίες για να στεγνώσετε τα ρούχα σας.

Οι επαναχρησιμοποιούμενες μάσκες προσώπου μαζεύουν βρωμιά και ιδρώτα, οπότε είναι σημαντικό να τις πλένουμε τακτικά. Ανάλογα με το πόσο συχνά και πόσο καιρό φοράμε μια μάσκα προσώπου, επιβάλλεται να τις πλένουμε με σαπούνι και ζεστό νερό πολύ συχνά — ακόμα και μετά από κάθε χρήση.

Οι περισσότερες μάσκες προσώπου είναι φτιαγμένες από βαμβακερά ή λινά ή άλλα υφάσματα, που ενδείκνυνται για πλύσιμο σε πλυντήριο ρούχων, και μπορούν να τοποθετηθούν στο πλυντήριο με τα υπόλοιπα ρούχα. Συμβουλευτείτε, όμως, πρώτα τις οδηγίες του υφάσματος πριν από το πλυντήριο.

Ακολουθήστε τα βήματα για πλύσιμο μάσκας στο πλυντήριο.

Τι θα χρειαστείτε:

  • Απορρυπαντικό πλυντηρίου
  • Θήκη πλυσίματος ρούχων (διχτάκι πλυντηρίου) *προαιρετικά.

Βήμα 1: Αφαιρέστε τυχόν φίλτρα
Εάν χρησιμοποιείτε χάρτινα φίλτρα με τη μάσκα προσώπου σας, όπως φίλτρο καφέ, αφαιρέστε το φίλτρο πριν το πλύνετε. Τα επαναχρησιμοποιούμενα φίλτρα πρέπει γενικά να πλένονται στο χέρι. Ελέγξτε τις οδηγίες του κατασκευαστή πριν τη πλύση.

Βήμα 2: Τοποθετήστε τη μάσκα προσώπου στο πλυντήριο
Για να αποφύγετε τη φθορά της μάσκας σε συγκεκριμένα σημεία, μπορείτε να την τοποθετήσετε σε μια θήκη πλυσίματος ρούχων (διχτάκι πλυντηρίου). Επιλέξτε ένα πρόγραμμα με ζεστό νερό κατάλληλο για το ύφασμα. Χρησιμοποιήστε το απορρυπαντικό ή ένα υποαλλεργικό απορρυπαντικό χωρίς άρωμα εάν έχετε ευαίσθητο δέρμα.

Βήμα 3: Στεγνώστε τη μάσκα προσώπου στο στεγνωτήριο
Μετά το πλύσιμο, στεγνώστε τη μάσκα προσώπου στο στεγνωτήριο χρησιμοποιώντας την υψηλότερη, επιτρεπτή από τον κατασκευαστή του υφάσματος, θερμοκρασία.

Επισκεφτείτε τα πλησιέστερα πλυντήρια με κέρμα easywash σε Αθήνα, Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Αττική, Βόλο, Θεσσαλονίκη, Ιθάκη, Κατερίνη, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Κομοτηνή, Κρήτη, Λήμνο, Μύκονο, Πάρο, Πάτρα, Ρόδο, Σέρρες  και απολαύστε γρήγορο και οικονομικό πλύσιμο ρούχων αλλά και αποτελεσματικό πλύσιμο ρούχων και μάσκας προσώπου !!