Στα πλυντήρια αυτοεξυπηρέτησης easywash Self Service Laundry ακολουθώντας 5 απλά βήματα, πλένετε και στεγνώνετε μόνοι σας εύκολα σε λιγότερο από 1 ώρα, ρούχα, παπλώματα, κουβέρτες, ιματισμό ακόμα και τα μάλλινα ρούχα σας.

 1. Στα πλυντήρια self service, επιλέγετε ποιο επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων θα χρησιμοποιήσετε
 2. Στα πλυντήρια για το κοινό υπάρχει αυτόματος πωλητής απορρυπαντικού, σε περίπτωση που δεν έχετε μαζί σας απορρυπαντικό.
 3. Υπάρχουν οδηγίες χρήσης με τα βήματα για να ξεκινήσει η πλύση, οι οποίες βρίσκονται πάνω στα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με κερματοδέκτη και στον τοίχο του καταστήματος.
 4. Μετά το τέλος της πλύσης, μεταφέρετε τα ρούχα ή τον ιματισμό σας με τις λεκάνες σε ένα από τα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων με κερματοδέκτη.
 5. Πάνω στα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων με κερματοδέκτη και στον τοίχο του καταστήματος υπάρχουν όλες οι απαραίτητες οδηγίες για να στεγνώσετε τα ρούχα σας.

Τα παπλώματα δεν χρειάζεται να πλένονται τόσο συχνά όσο τα σεντόνια, αλλά πρέπει να διατηρούνται καθαρά. Πριν την πλύση, ελέγξτε την ετικέτα του παπλώματος σας για περισσότερες πληροφορίες.

Συμβουλές για σωστό πλύσιμο παπλώματος:

 • Χρησιμοποιήστε πλυντήριο και στεγνωτήριο μεγάλης χωρητικότητας που θα βρείτε στο κατάστημα easywash. Το πάπλωμά σας χρειάζεται χώρο για να στριφογυρίσει – διαφορετικά δεν μπορεί να πλυθεί σωστά.
 • Ελέγξτε το πάπλωμα σας για τρύπες, ή σκισίματα πριν από το πλύσιμο.
 • Τοποθετήστε προσεκτικά το πάπλωμα στο πλυντήριο.
 • Τα σεντόνια και τα παπλώματα πλένονται γενικά σε βαριά προγράμματα. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πρόγραμμα για ευαίσθητα ρούχα.
 • Στεγνώστε σε χαμηλή θερμοκρασία.
 • Τα παπλώματα ενδέχεται να μην στεγνώσουν εντελώς στο στεγνωτήριο. Αφού αφαιρέσετε το πάπλωμα, αφήστε το στο σπίτι για 1-2 ημέρες να στεγνώσει φυσικά πριν το αποθηκεύσετε.

Επισκεφτείτε τα πλησιέστερα πλυντήρια με κέρμα easywash σε Αθήνα, Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Αττική, Βόλο, Θεσσαλονίκη, Ιθάκη, Κατερίνη, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Κομοτηνή, Κρήτη, Λήμνο, Μύκονο, Πάρο, Πάτρα, Ρόδο, Σέρρες  και απολαύστε γρήγορο και οικονομικό πλύσιμο παπλώματος αλλά και αποτελεσματικό πλύσιμο παπλώματος!!