Συμβουλές για να πλύνετε στα easywash Self Service Laundry!

Για σωστό πλύσιμο των ρούχων σας σε ένα κατάστημα easywash Self Service Laundry με επαγγελματικά πλυντήρια με κέρμα για το κοινό, ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές:

 1. Ξεχωρίστε τα λευκά σας ρούχα από τα έντονα χρωματιστά και τα σκούρα χρώματα. Αν τα βάλετε όλα μαζί στο πλύσιμο, ενδέχεται να καταστραφούν τα λευκά σας ρούχα. Ακόμα αδειάστε τις τσέπες των ρούχων σας και κλείστε τα φερμουάρ.
 2. Ξεδιπλώστε τα ρούχα και βάλτε τα μέσα στον κάδο του πλυντηρίου. Προσοχή δεν πρέπει να παραγεμίζετε το πλυντήριο, να αφήνετε κενό χώρο (υπάρχει ένδειξη σε κάθε πλυντήριο) για να μπορέσουν να πλυθούν σωστά τα ρούχα σας.
 3. Οι δύσκολοι λεκέδες θα πρέπει να καθαρίζονται είτε με υγρό απορρυπαντικό είτε με ειδικό απορρυπαντικό πριν την χρήση των επαγγελματικών πλυντηρίων, ακολουθώντας τις οδηγίες που βρίσκονται στην ετικέτα του ρούχου.
 4. Μπορείτε να προμηθευτείτε απορρυπαντικό ή μαλακτικό από τον αυτόματο πωλητή απορρυπαντικού ή να χρησιμοποιήσετε το δικό σας. Χρησιμοποιήστε απορρυπαντικό υγρό ή σε σκόνη. Πρέπει να χρησιμοποιείτε τη σωστή ποσότητα απορρυπαντικού και μαλακτικού σύμφωνα με τις οδηγίες κατασκευαστή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λευκαντικό μαζί με το απορρυπαντικό στην ειδική θήκη για ΛΕΥΚΑΝΤΙΚΟ.
 5. Για το πλύσιμο ΠΑΠΛΩΜΑΤΩΝ & ΚΟΥΒΕΡΤΩΝ καλό είναι να χρησιμοποιείτε υγρό απορρυπαντικό. Υπάρχει περίπτωση τα απορρυπαντικά σε σκόνη να αφήσουν στίγματα.
 6. Για να επιλέξετε τον κατάλληλο κύκλο πλύσης, συμβουλευτείτε τις ετικέτες στα ρούχα σας, και ακολουθήστε τις οδηγίες που βρίσκονται πάνω στα πλυντήρια με κερματοδέκτη.
 7. Η διάρκεια πλύσης κρατάει από 25 έως 35 λεπτά ανάλογα με το πρόγραμμα πλύσης και το πλυντήριο.
 8. Μετά το τέλος της πλύσης βγάζετε τα ρούχα και τα μεταφέρετε με τις λεκάνες στα επαγγελματικά στεγνωτήρια.
 9. Πάντα να ελέγχετε τις ετικέτες των ρούχων για να επιλέξετε το σωστό πρόγραμμα στεγνώματος και να βεβαιωθείτε ότι μπορούν να μπουν στο στεγνωτήριο.
 10. Ενεργοποιήστε το στεγνωτήριο σύμφωνα με τις οδηγίες που υπάρχουν πάνω στα επαγγελματικά στεγνωτήρια με κερματοδέκτη. Ο κύκλος στεγνώματος διαρκεί από 20 λεπτά έως 50 λεπτά ανάλογα με την ποσότητα και το είδος των ρούχων.
 11. Μόλις τελειώσει η διάρκεια στεγνώματος, χρησιμοποιήστε τον πάγκο για να διπλώσετε τα ρούχα σας. Με τα επαγγελματικά στεγνωτήρια τα ρούχα σας δεν χρειάζονται σιδέρωμα, και είναι έτοιμα για την ντουλάπα σας.