Στα easywash έχουμε τη λύση για γρήγορο πλύσιμο ρούχων αλλά και αποτελεσματικό πλύσιμο ρούχων !! Πριν ξεκινήσετε την πλύση στα αυτόματα πλυντήρια με κερματοδέκτη πρέπει πρώτα να ελέγχετε τις ετικέτες των ρούχων σας ή του ιματισμού σας.

  1. Διαλέξτε ποιο επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων θα χρησιμοποιήσετε
  2. Αν δεν έχετε μαζί σας απορρυπαντικό ή μαλακτικό, προμηθευτείτε από τον αυτόματο πωλητή.
  3. Ακολουθήστε τις οδηγίες χρήσης με τα βήματα για να ξεκινήσει η πλύση, οι οποίες βρίσκονται πάνω στα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με κερματοδέκτη και στον τοίχο του καταστήματος.
  4. Όταν τελειώσει η πλύση, μεταφέρετε τα ρούχα ή τον ιματισμό σας με τις λεκάνες σε ένα από τα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων με κερματοδέκτη.
  5. Οι οδηγίες χρήσης με όλα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε βρίσκονται πάνω στα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων με κερματοδέκτη και στον τοίχο του καταστήματος.

Πώς ξεχωρίζουμε, όμως, τα άπλυτα ρούχα μας;

Πρώτος τρόπος που ξεχωρίζουμε τα ρούχα μας είναι ανάλογα με το χρώμα που έχουν. Ένα από τα πιο σημαντικά είναι να τοποθετούμε μαζί παρόμοια χρώματα. Έτσι λοιπόν, το ξεχώρισμα των ρούχων γίνεται με τις βασικές χρωματικές κατηγορίες

  • Λευκά (εμπριμέ με λευκό, ανοιχτό γκρι, ανοιχτό μπεζ)
  • Σκούρα (πράσινο, σκούρο μπλε, σκούρο γκρι, καφέ, μαύρο)
  • χρωματιστά (ροζ, πορτοκαλί, κόκκινο)

Επισκεφτείτε το πλησιέστερο κατάστημα easywash σε Αθήνα, Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Αττική, Βόλο, Θεσσαλονίκη, Ιθάκη, Κατερίνη, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Κομοτηνή, Κρήτη, Λήμνο, Μύκονο, Πάρο, Πάτρα, Ρόδο, Σέρρες  και πλύνετε μόνοι σας εύκολα, γρήγορα και οικονομικά ρούχα, παπλώματα, κουβέρτες και άλλα είδη ιματισμού.