Με λίγα λόγια coin laundry ονομάζουμε τα καταστήματα λιανικής που διαθέτουν στο κοινό αυτοεξυπηρετούμενα επαγγελματικά πλυντήρια και στεγνωτήρια ρούχων με κέρμα για το πλύσιμο των ρούχων τους.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι τα καθαρά ρούχα, όπως  το φαγητό και η στέγη είναι απαραίτητα για την ζωή μας, τα καταστήματα self-service laundry καλύπτουν μια βασική ανάγκη για όλους τους ανθρώπους, μιας και όλοι μας χρειάζεται να πλένουμε τα ρούχα μας, τα σεντόνια, τις πετσέτες και τα παπλώματά μας πολύ συχνά.

Η αγορά των καταστημάτων με πλυντήρια με κέρμα είναι περίπου 70 ετών και αποτελείται κυρίως από μεμονωμένους επιχειρηματίες. Επί του παρόντος, είναι εντυπωσιακό, ότι στην Αμερική λειτουργούν πλέον περίπου 29.500 καταστήματα self service laundry, τα οποία παράγουν σχεδόν 5 δις δολάρια σε ακαθάριστα έσοδα ετησίως.

Ως αποτέλεσμα, έχει δημιουργηθεί παγκοσμίως ένας ώριμος, διαρκώς αναπτυσσόμενος κλάδος coin laundry που ευδοκιμεί, με σχεδόν προβλέψιμα ποσοστά τζίρου και ιδιαίτερα σύντομη απόσβεση επένδυσης.

Στην Ελλάδα, ηγετική θέση στο χώρο των αυτοεξυπηρετούμενων πλυντηρίων με κέρμα έχει η easywash Self Service Laundry με ένα δίκτυο 70 επιτυχημένων franchise καταστημάτων σε όλη την επικράτεια, σε μεγάλες πόλεις αλλά και σε τουριστικές περιοχές.

Τα  καταστήματα με πλυντήρια με κέρμα για το κοινό είναι αυτόνομες επιχειρήσεις και σημαντικό τους πλεονέκτημα είναι ότι δεν χρειάζονται αποθέματα προϊόντων ή προσωπικό για να λειτουργήσουν. Η παρακολούθηση της ομαλής λειτουργίας τους μπορεί να γίνεται εξ αποστάσεως εξασφαλίζοντας στους επιχειρηματίες μειωμένα λειτουργικά έξοδα και φυσικά πολύτιμο χρόνο στην διάθεσή τους.

Τα καταστήματα easywash έχουν διευρυμένο ωράριο λειτουργίας και είναι ανοιχτά κάθε μέρα, και τα ΣΚ και τις Αργίες, από τις 7 το πρωί έως τις 12 το βράδυ, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα μας τα καταστήματα easywash είναι εξοπλισμένα με τα κορυφαία αμερικάνικα πλυντήρια και στεγνωτήρια με κέρμα για το κοινό  Maytag CommercialDexter Laundry και American Dryer . Τα μηχανήματα αυτά, τα τελευταία 15 χρόνια, έχουν αποδείξει την αξιοπιστία και την αντοχή τους στη καθημερινή συνεχή χρήση, παρέχοντας υψηλή απόδοση, εξοικονόμηση νερού και ρεύματος αλλά και πεντακάθαρα ρούχα!

Στα franchise easywash, η συνολική διάρκεια της πλύσης και του στεγνώματος είναι περίπου 1 ώρα, χάρις στην προηγμένη τεχνολογία των αμερικάνικων επαγγελματικών μηχανημάτων, ενώ μπορούν να εξυπηρετηθούν πολλές μπουγάδες ταυτόχρονα.

Κύριο μέλημα των καταστημάτων easywash Self Service Laundry είναι να προσφέρουμε μια ευχάριστη και ξεκούραστη εμπειρία στους πελάτες μας για το πλύσιμο των ρούχων τους κερδίζοντας παράλληλα πολύτιμο χρόνο και χρήματα.

Επικοινωνήστε μαζί μας και κάντε το επόμενο κατάστημα easywash Self Service Laundry δικό σας!