Στα πλυντήρια αυτοεξυπηρέτησης easywash Self Service Laundry ακολουθώντας 5 απλά βήματα, πλένετε και στεγνώνετε μόνοι σας εύκολα σε λιγότερο από 1 ώρα, ρούχα, πετσέτες, παπλώματα, κουβέρτες, ιματισμό.

 1. Στα πλυντήρια self service, επιλέγετε ποιο επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων θα χρησιμοποιήσετε
 2. Στα πλυντήρια για το κοινό υπάρχει αυτόματος πωλητής απορρυπαντικού, σε περίπτωση που δεν έχετε μαζί σας απορρυπαντικό.
 3. Υπάρχουν οδηγίες χρήσης με τα βήματα για να ξεκινήσει η πλύση, οι οποίες βρίσκονται πάνω στα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με κερματοδέκτη και στον τοίχο του καταστήματος.
 4. Μετά το τέλος της πλύσης, μεταφέρετε τα ρούχα ή τον ιματισμό σας με τις λεκάνες σε ένα από τα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων με κερματοδέκτη.
 5. Πάνω στα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων με κερματοδέκτη και στον τοίχο του καταστήματος υπάρχουν όλες οι απαραίτητες οδηγίες για να στεγνώσετε τα ρούχα σας.

Ψάχνετε έναν τρόπο για να καταπολεμήσετε το στατικό ηλεκτρισμό, να μαλακώσετε τα υφάσματα και να προσθέσετε ένα φρέσκο άρωμα στα ρούχα σας; Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα μαντηλάκια στεγνωτηρίου – κυρίως πότε και πώς να τα χρησιμοποιείτε.

Τι είναι τα μαντηλάκια στεγνωτηρίου;

Τα μαντηλάκια στεγνωτηρίου μειώνουν τον στατικό ηλεκτρισμό, αφήνουν άρωμα στα ρούχα και τα βοηθούν να είναι πιο μαλακά στην αφή. Ένα από τα βασικά οφέλη είναι ότι τα συστατικά τους βοηθούν στην καταπολέμηση, εξουδετέρωση των επιπτώσεων του συσσωρευμένου στατικού ηλεκτρισμού στα περισσότερα υφάσματα. Ένα παράδειγμα υπερβολικού στατικού ηλεκτρισμού των ρούχων είναι οι κάλτσες και τα πουλόβερ που κολλάνε μεταξύ τους μετά το τέλος του στεγνώματος.

Πρέπει να χρησιμοποιώ μαντηλάκια στεγνωτηρίου;

Εξαρτάται από τη μπουγάδα. Τα μαντηλάκια στεγνωτηρίου λειτουργούν στα περισσότερα ρούχα, όπως

 • βαμβακερά πουκάμισα,
 • παντελόνια και
 • κάλτσες,

αλλά είναι καλύτερο να αποφεύγετε τη χρήση τους σε

 • αθλητικά ρούχα
 • μικροΐνες,
 • πετσέτες
 • ρούχα ανθεκτικά στη φωτιά
 • υφάσματα που απωθούν το νερό.

Ελέγχετε πάντα την ετικέτα ενός ρούχου πριν το βάλετε στο στεγνωτήριο.

Πώς χρησιμοποιώ τα μαντηλάκια στεγνωτηρίου;

Αφού μεταφέρετε τη μπουγάδα σας από το πλυντήριο στο στεγνωτήριο, στη συνέχεια, προσθέστε ένα μαντηλάκι στεγνωτηρίου στην κορυφή του ρουχισμού σας, πριν ξεκινήσετε τον κύκλο στεγνώματος. Ορισμένα μεγαλύτερα φορτία μπορεί να απαιτούν δύο μαντηλάκια.

Όταν βγάζετε τα ρούχα από το στεγνωτήριο, φροντίστε να βγάζετε πάντα και το χρησιμοποιημένο μαντηλάκι.

Τα μαντηλάκια στεγνωτηρίου μπορείτε να τα προμηθευτείτε στα καταστήματα easywash από τον αυτόματο πωλητή απορρυπαντικού.

Επισκεφτείτε τα πλησιέστερα πλυντήρια με κέρμα easywash σε Αθήνα, Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Αττική, Βόλο, Θεσσαλονίκη, Ιθάκη, Κατερίνη, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Κομοτηνή, Κρήτη, Λήμνο, Μύκονο, Πάρο, Πάτρα, Ρόδο, Σέρρες  και απολαύστε γρήγορο, οικονομικό πλύσιμο και στέγνωμα ρούχων.