Στα easywash απολαμβάνετε το γρήγορο πλύσιμο ρούχων αλλά και αποτελεσματικό πλύσιμο ρούχων !!

 1. Διαλέξτε ποιο επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων θα χρησιμοποιήσετε
 2. Αν δεν έχετε μαζί σας απορρυπαντικό ή μαλακτικό, προμηθευτείτε από τον αυτόματο πωλητή.
 3. Ακολουθήστε τις οδηγίες χρήσης με τα βήματα για να ξεκινήσει η πλύση, οι οποίες βρίσκονται πάνω στα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με κερματοδέκτη και στον τοίχο του καταστήματος.
 4. Όταν τελειώσει η πλύση, μεταφέρετε τα ρούχα ή τον ιματισμό σας με τις λεκάνες σε ένα από τα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων με κερματοδέκτη.
 5. Οι οδηγίες χρήσης με όλα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε βρίσκονται πάνω στα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων με κερματοδέκτη και στον τοίχο του καταστήματος.

Τι λάθη πρέπει, όμως, να αποφεύγουμε στο πλύσιμο ρούχων γυμναστικής;

 1. Δεν γυρνάμε ανάποδα τα ρούχα γυμναστικής πριν τα τοποθετήσουμε στον κάδο του πλυντηρίου. Καλό είναι να αναποδογυρίζουμε τα ρούχα, καθώς η εσωτερική πλευρά κρύβει όλα τα βακτήρια.
 2. Αποφύγετε τη χρήση μαλακτικού, καθώς η χρήση του καταστρέφει τις ίνες των ρούχων και τα κάνει να χάνουν την ελαστικότητα τους.
 3. Χρησιμοποιήστε απορρυπαντικό ρούχων ειδικό για συνθετικά υφάσματα ρούχων γυμναστικής.
 4. Μη χρησιμοποιείτε υπερβολική δόση απορρυπαντικού, καθώς φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα και αφήνει υπολείμματα στα υφάσματα.
 5. Μην εκθέτετε τα ρούχα γυμναστικής σε υψηλές θερμοκρασίες πλύσης. Ακολουθήστε τις οδηγίες πλύσης του κατασκευαστή, που αναγράφονται στην ετικέτα του ρούχου.
 6. Αποφύγετε τις υψηλές θερμοκρασίες του στεγνωτηρίου. Είναι καλύτερα να χρησιμοποιείτε μεσαία θερμοκρασία στεγνώματος.

Επισκεφτείτε το πλησιέστερο κατάστημα easywash σε Αθήνα, Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Αττική, Βόλο, Θεσσαλονίκη, Ιθάκη, Κατερίνη, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Κομοτηνή, Κρήτη, Λήμνο, Μύκονο, Πάρο, Πάτρα, Ρόδο, Σέρρες  και πλύνετε μόνοι σας εύκολα, γρήγορα και οικονομικά ρούχα, παπλώματα, κουβέρτες και άλλα είδη ιματισμού.