Ετοιμάζεστε για κάποιο ταξίδι ή έχετε πάει ήδη διακοπές, και αναζητάτε ένα κατάστημα με πλυντήρια με κέρμα για το κοινό ώστε να πλύνετε τα ρούχα σας γρήγορα και οικονομικά?

Σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεστε κάποιο από τα 63 καταστήματα με πλυντήρια για το κοινό easywash Self Service Laundry είναι κοντά σας. Και όμως το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στην εφαρμογή του χάρτη και να γράψετε τον ταχυδρομικό σας κώδικα ή την διεύθυνσή σας και να κάνετε κλικ στην Αναζήτηση στον Χάρτη.

Στη συνέχεια, εμφανίζονται στο χάρτη με πινέζες τα καταστήματα μας, και πατώντας στην πινέζα όλες οι πληροφορίες του καταστήματος που μπορεί να χρειαστείτε –  ακριβής διεύθυνση, ωράριο λειτουργίας, τηλέφωνο επικοινωνίας και οι διαθέσιμες υπηρεσίες.

Βρείτε κοντά σας το κατάστημα easywash που σε εξυπηρετεί με ένα κλικ στο 

Τα περισσότερα καταστήματά μας είναι ανοιχτά και διαθέσιμα σε σας από τις 7 το πρωί έως τις 12 το βράδυ, 365 μέρες το χρόνο και τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες.

Επιλέξτε την ώρα που σας διευκολύνει καλύτερα και επισκεφτείτε το κοντινό σας κατάστημα με όλα τα ρούχα, τα σεντόνια, τις πετσέτες, τα παπλώματα που θέλετε να πλύνετε.

Στα easywash Self Service Laundry, σε 1 ώρα περίπου έχετε όλα σας τα ρούχα πλυμένα και στεγνά, έτοιμα για να τα φορέσετε και να τα χαρείτε, χωρίς να χρειάζονται σιδέρωμα! Και όσο περιμένετε ο χώρος του καταστήματος κλιματίζεται και μπορείτε να έχετε δωρεάν πρόσβαση στο easywash wi-fi ώστε να περάσετε το χρόνο σας ευχάριστα και εποικοδομητικά.

Ζήστε μια σύγχρονη εμπειρία στο πλύσιμο και στέγνωμα των ρούχων σας, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά!

Επισκεφτείτε σήμερα ένα από τα καταστήματα easywash Self Service Laundry!

Σας περιμένουμε!